this site is best viewed in 800 x 600 resolution with Mozilla Firefox

Tentang Aku



Apa? Awak Cakap Apa?!

Coretan Yang Dulu

Arkib Im

Rakan Blog Im

Pautan

Afiliasi

Penghargaan

Powered by Blogger





Sunday, March 20, 2005

Blogku Bertukar Wajah

Blogku Bertukar Wajah


Haa...inilah dia hasil aku menstadikan diri bab buat blog ni pagi tadi. Skins aku dah bertukar rekabentuk. Skins ni aku tak wat sendiri, so I won't take any credit for it. Kudos to Steph for the original design of this skin. Design asal dia gambar rama2, cuma aku tukar dgn gambar sendiri. Editing dan superimposing dijalankan menggunakan software ArcSoft PhotoStudio. Ribuan terima kasih kepada Boboi yang sudi meminjamkan digital kameranya dan juga rumetku Dhin yang sudi meluangkan masa melayan idea gila aku seterusnya membolehkan gambo tsb dihasilkan.

Final xm dah melabuhkan tirainya dua hari lepas. Alhamdulillah, ok sumenye. Harap2 bila rasa ok tu mmg ok betullah. Kkwn ajak main bowling smlm, sajer, nk release tension. Tapi aku dah takde duit so tak jadiklah pegi. Dah pegi Times Square ari tu pun dah best giler dah. Masih terasa sampai ke hari ini. So, tak kisahlah. Lepak kat umah jer. Ada gaklah yg kuar melepak di sana-sini. Contohnya cam kengkawan aku bertiga kat bawah ni. Melepak di Pusat Permainan Wonderland, Mahkota Parade. Best plak aku tengok gambo diorang ni. Nampak ceria. Sajer jer aku insertkan dlm blog aku untuk menambahceriakan lagi suasana. Diorang ni pun best dibuat kawan. Simple, sempoi, tak banyak songeh dan sweet. Hahaha...



Image hosted by Photobucket.com

3 Dara Pingitan

0 Comments:

Post a Comment

<< Home