this site is best viewed in 800 x 600 resolution with Mozilla Firefox

Tentang Aku



Apa? Awak Cakap Apa?!

Coretan Yang Dulu

Arkib Im

Rakan Blog Im

Pautan

Afiliasi

Penghargaan

Powered by Blogger





Thursday, July 21, 2005

Hangin Satu Badan!


Katakanlah ko tgh nk kuar makan. Pastu kawan ko kata, "Eh, kirim!" Ko pn tny "Ko nk mkn apa?" Dia pn jawab "Alah, sukati ko la. Beli je apa2 yg patut." Ko pn gi la, pastu p-k pny p-k, ko belikan la dia nasi ayam. Skali biler balik dia sound ko, "Eh, apsal ko belikan aku nasi ayam! Aku tak suka la!" Tak ke rasa cam nak lempang budak tu?

Ok, Situasi di atas bukan benar2 berlaku. Kawan2 aku setakat ni takde yg mcm tu. Ni analogi ttg citer lain. Pasal kes pagi tadi la ni. Sapa yg paham tu paham ler.

Dah. Time to move on.

13 Comments:

  • At 8:49 PM, Anonymous pinkRose said…

    kalau dah mtk org belikan, terima ajelah apa pun.... kalau nak komplen pun makan ler bagi abis dulu.....

     
  • At 1:05 PM, Anonymous Anonymous said…

    alamak, tak macholah kalau benda kecik pun nak ambik atie. mcm adik-adik jerk benda kecik-kecik pun nak ambik kira

     
  • At 1:25 PM, Anonymous im@ky said…

    anonymous, aku rasa ko silap phm. benda ni takde kena-mengena langsung dgn merajuk atau amik ati. ni kes bengang ni. jauh beza dua benda tu bagai langit dan bumi. harap maklum ye. tp skrg dh xde pape dh. time tu je. :)

     
  • At 11:40 PM, Blogger Akane said…

    yum2...aku baru makan nasik ayam ptg td..yum2..

     
  • At 1:47 PM, Anonymous Anonymous said…

    Alamak ko dah bengang pulak dengan aku ker....oklah aku tak kacau blog ko lagik...selamat berjaya...buat psm eelok

     
  • At 4:37 PM, Anonymous im@ky said…

    anonymous merajuk ker? jgn ler merajuk, aku bknnya bengang kt ko. tak bengang walau secolek kuman pun. lgpun caner aku nk bengang dgn org yg aku xknal. prasaan ko jer tu. :)

     
  • At 7:03 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ermmm....mcm tak sibuk jerk. Kan mak ko dah pesan suruh study eelok...hahahahah..sori ler. Sajerk ngusik. Aku pun tak kenal ko. Ko nyer blog ada sambung kat kwn aku nyer blog. sajer nak tengok, sorilah yer. main click jer. Aku nak gak buat blog tapi bila aku fikir balik best lagik merosakkan blog org...hahaha. Tapi ko nie tahap mat bunga jugak yerk. Ko sentimental lah. untung bini ko.

     
  • At 1:32 PM, Anonymous im@ky said…

    ye ker mat bunga anonymous? takde kot, tp skali-skala layan jiwang la gak. thanks ats pesanan/teguran tu, insyaAllah, psm aku akn setel on time. mmg aku perlukn ingatan agar aku tak terlalai.

     
  • At 5:51 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ko umur berapa tahun erk? Sebab aku rasa cam ko nie cam adik aku jerk, aku pun takdelah bagus sgt tp kalau mak ko nangis sbb ko berjaya gembirakan dia kan best, satu lagik jgn lupa ambik gambar ngan mak ko masa dpt degree, bapak ko pun. Nanti dah nak grad bagitau aku, nanti aku kirimkan cokolat. Nak tak? Hahahaha

     
  • At 8:53 PM, Anonymous im@ky said…

    umo? heheh, aku mmg muda lagi. panggil adik pn xpe. muahahahaha...

     
  • At 6:12 PM, Anonymous Anonymous said…

    Dik, amacam ngan psm? Bila kena hantar? Ada problem ker? Buat bebetul. Tinggal setahun jerk kan. Pulun habis, nanti bila adik dah keje tak rasa lagik nikmat bila kita nyer hasil kerja kena puji, memanjang asyik kena kutuk jerk. Lagi satu dunia bekerja nie teruk, banyak politik. E-mail adik apa? Nanti akak hantar berita pakai e-mail kay

     
  • At 5:25 PM, Anonymous Faco said…

    Amboi siap suruh panggil adik lagi...huhuhhuh...malas nak komen laa, tapi memang tak tahan nak mengata nie...tangan gatal jer...hehehe jgn marah atok eh...silap2, aku ngan ko kena pangil abg laa...tu pun kalau ader rezeki heheh(insyaallah kalau line okay)...jgn mare...

     
  • At 12:53 PM, Anonymous Anonymous said…

    faco, takde maknenye....adik ker abang ker akak ker, kalau dah tak matured tak guna jadik yg lebih tua...yea tak

     

Post a Comment

<< Home