this site is best viewed in 800 x 600 resolution with Mozilla Firefox

Tentang Aku



Apa? Awak Cakap Apa?!

Coretan Yang Dulu

Arkib Im

Rakan Blog Im

Pautan

Afiliasi

Penghargaan

Powered by Blogger





Wednesday, January 11, 2006

Virtual Renovation

From time to time, we reorganize our furniture settings in our homes so that we will have a fresh new outlook on things.

Time to reorganize my virtual home.

HAPPY EID-UL ADHA

8 Comments:

  • At 12:40 AM, Anonymous sHa shinizzle said…

    hohoho
    nice~!!!

    and slamat ari raya korban gaks ;)

     
  • At 1:49 AM, Anonymous Anonymous said…

    Selamat Hari Raya Aidiladha, Eid Mubarak... :-)

     
  • At 1:50 AM, Anonymous Arie said…

    Selamat Hari Raya Aidiladha, Eid Mubarak... :-)

     
  • At 4:25 PM, Blogger adleenda said…

    naper pacik ky 'blur'kan yr face yg hensem tu?? heheheheh..

    Salam Aidiladha
    :)

     
  • At 8:12 PM, Anonymous pycnogenol said…

    Adleenda, Pak Cik Ky 'blur'kan muka tu bukan apa....dia takutkan 'revenge from the Gedik Girls' ;)

    BTW, the renovation is refreshing...Can help me renovate mine too?

     
  • At 9:00 PM, Anonymous im@pakcik ky said…

    to all, i thank u for the wishes.

    leen: soklan anda tlah dijawab oleh encik pyc :)

    encik pyc: :-D awak buat saya gelak sensorang di depan pc. btul la kan, nnt klau the gedik girls dh kenal saya, abislah saya!

    tp sy letak jg gmbr ini spy org yg tak kenal sy dan somehow tersesat ke blog sy ini tau blog ini milik seorang lelaki. sebab at least dh 3 org yg tersesat ke sini ingt blog ni blog pempuan. tak tau la sbb nama ke, cara penulisan ke.

    ttg renovation, i'd love to help, tp sy xtau samada html kod utk xanga sama dgn blogspot @ tak. klau sama insyaAllah bleh.

     
  • At 10:47 AM, Anonymous Anonymous said…

    kira malanglah sesiapa gadis gedik yang tergedik kat awak.

     
  • At 3:16 PM, Blogger adleenda said…

    heheheh... ada org tulun backup yerr pacik ky.

    macik pon nak renovate gak my blog, tp, lom berkesempatan.. my study is more time consuming.

    :)

     

Post a Comment

<< Home