this site is best viewed in 800 x 600 resolution with Mozilla Firefox

Tentang Aku



Apa? Awak Cakap Apa?!

Coretan Yang Dulu

Arkib Im

Rakan Blog Im

Pautan

Afiliasi

Penghargaan

Powered by Blogger





Sunday, February 12, 2006

Status: Busy

-Recently employed in a German based company. Still in training.
-Got a Malay lady as my superior, which I think is quite rare under engineering circumstances. But she must be very good, otherwise she won't be up there.
-Have full internet access but cannot blog during office hours.
-Will update when I have time

Chiow

28 Comments:

  • At 9:36 AM, Blogger sue said…

    dah kerja?
    wah...leh blanja aku 1st gaji nanti yerk?

    hebat tue...german-based company..

    gud look pal..

     
  • At 11:07 PM, Anonymous pycnogenol said…

    Luckily it's a German-based company. Had it been Danish-based, I'm sure you'd have to perform Istikarah just to get some guidance whether to accept the offer or to just 'boycott'.

    Congratulations to Im and wish you ALL THE BEST!!!

     
  • At 1:59 AM, Anonymous arie said…

    Congrats.... :-)

     
  • At 10:59 AM, Anonymous Anonymous said…

    Tahniah, so bolehlah mempraktikkan apa yang selama ini di katakan. Buktikan pada dunia yang anda seorang lelaki yang benar2 berani mempertahankan yang hak

     
  • At 5:44 PM, Anonymous im said…

    sue: blanja? bleh jer. mai la sini :)

    pyc: if danish, no need istikharah one. boikot trus!

    arie: :-)

    anonymous: mempertahankan yg hak? fuh..macam ada makna yg lebih tersirat dan mendalam je.

    anyway, thanks to all for your best wishes. may Allah bless ur life always.

     
  • At 11:54 AM, Blogger adleenda said…

    pacik ky.. canner kije? okes? macik malas nak kacau sbb takut pacik skang ni misti bz..
    :) good luck with yr kije

     
  • At 1:30 AM, Anonymous sHa shinizzle said…

    uiks busy nyer pokcik nih

    anyway happy working :)

     
  • At 11:01 AM, Anonymous pinkRose said…

    congrats ky...
    wish u all the best...
    sama2 kita tamatkan alam study skrg sesama tempuh alam pekerjaan...

     
  • At 7:11 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 3:46 PM, Blogger Jeego said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 10:40 PM, Anonymous crimsonskye said…

    I know this is a very belated wish, but congrats! Hope this will be a great stepping stone to your future success insyaAllah.

     
  • At 4:13 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kaya dengan cepat di sini.

     
  • At 1:03 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 12:04 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 5:11 PM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 11:48 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 1:25 AM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

     
  • At 12:51 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 8:20 PM, Blogger Jeego said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 5:53 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 2:09 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 6:37 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 1:04 AM, Blogger Jeego said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang cara mudah buat wang di sini.

     
  • At 1:26 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 10:35 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 7:55 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

     
  • At 8:20 AM, Anonymous Anonymous said…

  • At 9:16 AM, Anonymous Anonymous said…

    .









    RE: company marketing mlm network



    Thanks for recommending the free Link Referral Program for search engine optimization (seo) - I've signed up and am considering upgrading to the affiliate program - looks like a winner to me!!








    .

     

Post a Comment

<< Home