this site is best viewed in 800 x 600 resolution with Mozilla Firefox

Tentang Aku



Apa? Awak Cakap Apa?!

Coretan Yang Dulu

Arkib Im

Rakan Blog Im

Pautan

Afiliasi

Penghargaan

Powered by Blogger





Tuesday, May 30, 2006

Nak Pindah Kot

Aku sudah kachiwa dengan akses aku ke blogspot dari opis.

Mungkin kakitangan IT kat tempat aku ni dah tahu bahana orang yang mengidap penyakit Bloginsome Syndrome. Ataupun mungkin connection aje yang ada masalah. Entahlah. Tapi nak publish entry punyalah payah. Pastu nak edit template pun tak boleh. Aku day try survey rumah baru kat Wordpress. Kat Wordpress so far nampak ok. Publish pun takde masalah. Cuma template dialah yang dah fixed. Takleh nak edit-edit.
Monday, May 22, 2006

Testing

Puas dah cuba publish entri. Asyik tak boleh aje. Ofis aku block ke ni?